Ο αντί-Ντουρμισάι στο μυαλό του Νιόπλια

ΟΦΗ

Το ερωτηματικό του Νίκου Νιόπλια ενόψει Βόλου

Με το μυαλό στον Βόλο είναι άπαντες στον ΟΦΗ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα του Βόλου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Στόχος του Νίκου Νιόπλια είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που όχι μόνο θα δώσει συνέχεια στο σερί, αλλά θα σταθεροποιήσει τον Όμιλο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δη αυτές των πλέι οφ. Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει να ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» και μετά από αυτό το ματς μετράει θετικά αποτελέσματα με τελευταίο τη νίκη επί του Ατρόμητου, την πρώτη εντός έδρας.

Και επειδή ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες μην περιμένετε να δείτε πολλές. Η μία είναι σίγουρη και είναι αναγκαστική, αυτή του Φιόρι Ντουρμισάι, ο οποίος μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς θα απουσιάσει για κάποια παιχνίδια.

Ο 24χρονος φορ του ΟΦΗ σημείωσε δύο γκολ στο ματς της 9ης αγωνιστικής, όντας ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά τώρα δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αντικαταστάτη του. Αν ο προπονητής του ΟΦΗ πάει στη λογική των Λάμπρου-Καμάου στα φτερά τότε αναμένεται να δούμε φαν Ντάινεν ως προωθημένο. Ο Ολλανδός ήταν μαχητικός και ορεξάτος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και είχε ευκαιρίες να σκοράρει, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση από τον Καστάνιος. Από την άλλη, βέβαια, ο Νιόπλιας εμπιστεύεται τον Καστάνιος και περιμένει κάποια στιγμή να δικαιωθεί. Ανάλογα, λοιπόν, με την εικόνα που είχε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα θα κριθεί αν προτιμηθεί αυτός αντί του φαν Ντάινεν για το «κουτί».

Ερωτηματικό, τέλος, είναι η κατάσταση του Νίκου Μαρινάκη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Την Τετάρτη, βέβαια, προπονήθηκε κανονικά και αυτό είναι καλό, αλλά θα παίξει ρόλο η φυσική του κατάσταση για το αν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, το Σάββατο στις 15:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος - ΟΦΗ: 6o «ραντεβού» σε μια χρονιά!

Με Μαρινάκη και διεθνείς η προπόνηση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.