Ο Απόλλων κράτησε χαμηλά τα Χανιά

16:11 | 21/02/2021

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε τα Χανιά (1-0)

Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο 32χρονος Σέρβος στράικερ αποτελεί το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Λάρισας και στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό και να οδηγήσει τους γηπεδούχους στο δεύτερο φετινό τρίποντο.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου επικράτησε των Χανίων με 1-0, χάρη στο γκολ του πολύπειρου φορ (άλλοτε στην Κέρκυρα και τη Λαμία) στο 61 λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ηττήθηκε μετά από τρία παιχνίδια μένοντας στους 11 βαθμούς, δύο θέσεις χαμηλότερα από την εξάδα. Μέτρια η απόδοση για την κρητική ομάδα η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλοδοξίες όμως τα αποτελέσματα έως τώρα δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρας, Μπάλλας, Μπάμπης (46′ Σέχου), Ντα Κάμπο (71′ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (55′ Λίταινας), Ομπράντοβιτς.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Μασένα (65′ Διαμαντόπουλος).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.