Ο Αραβίδης δεν «ήρθε» ποτέ στον ΟΦΗ

Απόψεις

Ο Χρήστος Αραβίδης ουδέποτε κατάφερε να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα και μοιραία ήρθε το τέλος.

Το καλοκαίρι του '18 ήρθε στον ΟΦΗ για το δικό του restart, την αγωνιστική του επαναφορά. Ενας παίκτης που ανέβηκε τον προσωπικό του Γολγοθά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς μεμψιμοιρία και χωρίς να γίνει γνωστό το παραμικρό. 

Μετά την ΑΕΚ ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό, αλλά κάποιες φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Εμεινε αρκετό διάστημα εκτός ποδοσφαίρου και αφού ξεπέρασε το προσωπικό του πρόβλημα, μετρούσε αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή. Ο ΟΦΗ φάνταζε ο ιδανικός σταθμός για την επανεκκίνηση. Η κρητική ομάδα αναζητούσε εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μάνου και ο Αραβίδης αναζητούσε εναγωνίως την επανεμφάνισή του στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Αυτός ο συνδυασμός φαινόταν ιδανικός.

Λίγους μήνες αργότερα ο Αραβίδης ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της εξόδου. Στον ΟΦΗ βάφτισαν «ειδική άδεια» το τέλος μέχρι να έρθει... το επίσημο τέλος. Ο Αραβίδης δεν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ουδείς γνωρίζει τι θα κάνει και ποιες σκέψεις υπάρχουν στο κεφάλι του για τη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ χάνει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή και έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Αλλά ουδέποτε πήρε από αυτόν όσα περίμενε. Η μεταγραφή χαρακτηρίστηκε εξ αρχής «χαμηλού ρίσκου». Ο ΟΦΗ έδωσε λιγότερα από αυτά που περίμενε ότι θα πάρει από τον έμπειρο επιθετικό. Τελικά οι δρόμοι «χωρίζουν». Ο Αραβίδης μέτρησε συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά αν εξαιρέσουμε το ματς κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, δεν έκανε κάτι άλλο σημαντικό.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν το φεγγάρι του, δεν ήταν το μομέντουμ της καριέρας του. Δεν αλλάζει κάτι. Ο ΟΦΗ πόνταρε στην επιστροφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή, αλλά έχασε. Εχασαν και οι δύο. 

Ο Αραβίδης ετοιμάζεται να φύγει από το Ηράκλειο σαν φίλος και ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να αναζητήσει τα γκολ που δεν πήρε από τον παίκτη στο πρόσωπο του Πέρσον. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Αμφότεροι αλλάζουν σελίδα και προχωρούν. Και πάλι φίλοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.