Ο αρχηγός δεν ξέχασε...

SMS
11:40 | 28/01/2020

Ο Μανώλης Κασσωτάκης του Γιούχτα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακού, για την συμπαράσταση τους στον τραυματισμό του, στο α' γύρου.

Ήταν Σάββατο 16 Νοεμβρίου του απερχόμενου έτους και ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός του Γιούχτα, Μανώλης Κασσωτάκης τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Σοχώρας κόντρα στον Ρεθυμνιακό μας ενώ στην συνέχεια πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στα πλευρά.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας Τάσος Τεριζόγλου, βρέθηκε στο πλευρό του έμπειρου ποδοσφαιριστή για το διάστημα που έπρεπε να παραμείνει νοσηλευόμενος.

Λίγους μήνες αργότερα, Γιούχτας και Ρεθυμνιακός βρέθηκαν αντιμέτωποι, αυτή την φορά στο γήπεδο των Αρχανών. Ο αρχηγός του Γιούχτα δε ξέχασε… Στον Κυριακάτικο αγώνα των Αρχάνων, ο Κασσωτάκης έδειξε την ευγνωμοσύνη του. Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα Γιούχτας – Ρεθυμνιακός, προσέφερε στον Τάσο Τεριζόγλου μια ανθοδέσμη, αλλά και ένα λάβαρο των γηπεδούχων ως ένδειξη αναγνώρισης για της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και προσωπικά του Υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του συλλόγου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.