​O Άρης πέρασε πάλι από την Τούμπα!

20:27 | 11/05/2022

Ο Άρης με τον Καμαρά να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 63' επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος του ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στην Τούμπα και πήρε τρεις σημαντικούς πόντους στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη ενώ την ίδια ώρα ο Δικέφαλος που δεν μπόρεσε να νικήσει σε ένα ακόμη ματς πλέον κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, συμπληρώνοντας 10 ματς χωρίς νίκη!

Για δέκατο παιχνίδι μακριά από τη νίκη ο ΠΑΟΚ συνέχισε και σήμερα τον αγωνιστικό του "κατήφορο" ηττηθείς για μια ακόμα φορά φέτος από τον Αρη, στην Τούμπα με 0-1 και για τρίτη φορά φέτος από τον αιώνιο αντίπαλο του στα μεταξύ τους 4 παιχνίδια.

Ο Αρης με καλή παρουσία και έξυπνη τακτική έφθασε στη μεγάλη νίκη και πλέον βλέπει "φως" εξόδου στην Ευρώπη.

Είναι ενδεικτικό της φετινής κυριαρχίας των "κίτρινων" επί του ΠΑΟΚ πως σε αυτά τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ από τον Δικέφαλο ο οποίος περνάει παρατεταμμένη αγωνιστική κρίση.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79' Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (65΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (65' Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (65' Σοάρες), Άκπομ.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά (68΄ Σάκιτς), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτoύρμπε (85' Δεληζήσης), Μαντσίνι (79' Γκαρσία), Καμαρά, Μπερτόγλιο (79' Πάλμα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.