Ο «άρρωστος» ΠΟΑ, ο Γιούχτας που έρχεται και ένας συναρπαστικός όμιλος

12:12 | 28/11/2019

Τι μας άφησε η 11η αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Με εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη διεξαγωγή, την Τετάρτη, της 11ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου. Οι εκπλήξεις δεν έλειπαν, ενώ ξεχώρισε η πρώτη νίκη του Πόρου στην εφετινή διοργάνωση.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μας άφησαν οι αγώνες:

Δεν έπαθε και τίποτα...

Γκέλα χωρίς ζημιά για την Επισκοπή στην έδρα του Πανακρωτηριακού. Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κρητικού ομίλου και συνεχίζει να δείχνει ότι είναι ένα «κλικ» πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Τώρα έχει, θεωρητικά, εύκολη αποστολή απέναντι στον αξιόμαχο Ρεθυμνιακό και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες διατηρώντας την απόσταση από τους αντιπάλους. Ο Ηρόδοτος τον κόντραρε στην αρχή, με το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, αλλά οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών άνοιξαν τη διαφορά.

Ο Πόρος είναι εδώ

Έπρεπε να φτάσουμε στην 11η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο νεοφώτιστος Πόρος το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά από τα προηγούμενα ματς άξιζε τη νίκη και είτε την έχασε στις καθυστυρήσεις είτε από δικά του λάθη. Την Τετάρτη στο Ατσαλένιο σκόραρε νωρίς και φρόντισε, παίζοντας έξυπνα, να κρατήσει το προβάδισμα. Η έλευση του Σουτζή έχει φέρει άλλον αέρα στον Πόρο.

Ο «άρρωστος» ΠΟΑ

Η ομάδα που κέρδισε τον Ηρόδοτο δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελευταίο της βαθμολογίας. Αυτή είναι μία απλοϊκή εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του Ατσαλένιου, αλλά δεν φτάνει. Στον ΠΟΑ στηρίζουν τα νέα παιδιά, έχουν πάει σε ανανέωση του ρόστερ με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ατυχίες που παρουσιάζονται μεσούσης της σεζόν. Η ήττα από τον Πόρο απογοήτευσε τους φιλάθλους όχι τόσο ως αποτέλεσμα όσο ως εμφάνιση. Η χειρότερή του εφετινή και μένει να δούμε αν στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Πανακρωτηριακό θα υπάρξει αντίδραση. Η προτελευταία θέση στη βαθμολογία δεν του αρμόζει.

Ο Γιούχτας που... έρχεται

Η ομάδα του Πίτσου είχε ρεπό την Τετάρτη ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη τριάδα και τώρα στην έδρα του Πόρου θα πάει την Κυριακή για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Έχει πάρει τα πάνω του και δούλεψε στο ρεπό για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερας. Απέναντί του ο ανεβασμένος ψυχολογικά Πόρος. 

Καλύτερο από πέρυσι

Ο εφετινός όμιλος της Γ' Εθνικής έχει ουκ ολίγες συγκινήσεις και πολλές ανατροπές, ενώ από την τρίτη θέση και κάτω ο ΑΟΑΝ, ο Πανακρωτηριακός, ο Ρεθυμνιακός, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ο ΠΟΑ είναι ισοδύναμοι και τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Αν ήταν εξ αρχής πιο ανταγωνιστικός και ο Πόρος θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (01/12, 15:00):

Πανακρωτηριακός-ΠΟΑ
Πόρος-Γιούχτας
Επισκοπή-Ρεθυμνιακός
Ηρόδοτος-ΑΟΑΝ
Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα τα γκολ της 11ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.