Ο αρτίστας είναι εδώ...

SMS

Η επιστροφή του Νέιρα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον ΟΦΗ.

Η κακοδαιμονία δεν έχει τέλος στον ΟΦΗ. Ο Καστάνιος χάνει ενδεχομένως το υπόλοιπο των πλέι άουτ, ενώ υπάρχει κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό του Στάικου.

Όλα αυτά παραμονές του κρίσιμου αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (03/04), όπου ο Όμιλος καίγεται για τους 3 βαθμούς, προκειμένου να μη δυσκολέψει πάρα πολύ ο στόχος της απευθείας παραμονής.

Στην αντίπερα όχθη, βέβαια, υπήρχαν και θετικά, με την επάνοδο στη δράση των Νέιρα και Σελίμοβιτς. Η παρουσία, μάλιστα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στη συνάντηση κόντρα στους Ηπειρώτες είναι πολύ σημαντική για το σύνολο του Νιόπλια.

Ο ντε Γκουζμάν είναι... χλωμό να προλάβει, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με Στάικο, αφού το πρόβλημα του δε μοιάζει να είναι απλό. Οι "ασπρόμαυροι", δηλαδή, στερούνται δύο σημαντικών επιλογών στα χαφ. Αμφότεροι, εξάλλου, ήταν σε καλή κατάσταση και η απουσία τους είναι μεγάλη.

Ο λατινοαμερικανός, έτσι, γυρίζει την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού αν έλειπε κι εκείνος, ο 56χρονος τεχνικός θα είχε ακόμη ένα τεράστιο "πονοκέφαλο".

Ο Νέιρα έχει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα για να βγει μπροστά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ηγετική φυσιογνωμία δεν κρύβεται στα κρίσιμα και αποτελεί τον "εγκέφαλο" του ΟΦΗ.

Ως γνήσιος Αργεντινός που... σέβεται τον εαυτό του, αγωνίζεται με τρομερό πάθος, το αίμα του "βράζει" και έχει το "ανάστημα" για ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς.

Έχει χάσει, πάντως, πολλές προπονήσεις, οπότε είναι ένα θέμα η κατάσταση που θα βρίσκεται. Ακόμη, όμως, και στον πάγκο να κάτσει, η παρουσία του στο παιχνίδι δίνει ψυχολογία και ηθικό σε όλη την ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.