Ο «άτακτος» Τρίσταν Τόμσον

10:26 | 12/04/2018

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο, που καταγράφει τον σύντροφο της Κλόε Καρντάσιαν και σταρ του NBA, Τρίσταν Τόμσον να έρχεται κοντά με μία μελαχρινή γυναίκα σε γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από πηγή του αμερικανικού περιοδικού People, την ίδια στιγμή που η μεσαία από τις τρεις αδελφές της περιβόητης οικογένειας περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 27χρονο σταρ του NBA και διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το βίντεο, που δημοσίευσε η DailyMail, ο αθλητής εθεάθη να συνομιλεί με μία νεαρή γυναίκα και λίγο μετά φαίνεται πως φιλίθηκαν.

Η άγνωστη γυναίκα, με μακριά, ίσια καστανά μαλλιά και έντονα κόκκινα νύχια, φαίνεται στο βίντεο να έχει το χέρι της γύρω από τον ώμο του μπασκετμπολίστα. Το ζευγάρι μιλά έντονα μεταξύ του, προτού η γυναίκα ακουμπήσει το κεφάλι της στην κουκούλα του φούτερ του Τόμσον. Στη συνέχεια, φαίνεται πως το ζευγάρι φιλιέται.

Άλλα βίντεο από την ίδια βραδιά, δείχνουν τον Τόμσον να συνομιλεί με φίλους και να χορεύει στο μπαρ. Σύμφωνα με έναν επισκέπτη του μπαρ, ο Τόμσον και η ομάδα περίπου 10 φίλων του, ήταν στο μπαρ από τις 19.30 μέχρι τις 21.30.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμσον απατά την Κλόε. Σύμφωνα με βίντεο και δημοσίευμα του TMZ, ο Τόμσον απάτησε και πάλι την Κλόε, όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος (κεντρικό βίντεο). Η γυναίκα που τράβηξε τα βίντεο, είπε: «Ήμουν εκεί και κάθονταν στο τραπέζι δίπλα μας με μια παρέα φίλων του και μια κοπέλα. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και ήταν τόσο προφανές. Μιλούσαν όλο το βράδυ. Αυτός έγραφε και μιλούσε στο κινητό του κι αυτή τον κοιτούσε ακουμπισμένη στον ώμο του. Όλοι ήξεραν ποιος ήταν. Ξέρω ποιος είναι και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να τραβήξουν selfies μαζί του, αλλά δεν τους άφηνε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.