Ο ατζέντης του Σαλάχ «άναψε φωτιές»!

08:57 | 12/03/2022

Οι συζητήσεις της Λίβερπουλ με την πλευρά του Μο Σαλάχ για την επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 έχουν μπει στο «ψυγείο», παρά το γεγονός ότι ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του την Παρασκευή (11/3) -εν όψει του αγώνα με την Μπράιτον- προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα.

«Ο Μο περιμένει σίγουρα από αυτό το σύλλογο να είναι φιλόδοξος. Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε φιλόδοξοι. Εάν βοηθάει η απόκτηση του Λουίς Ντίας; Δεν το νομίζω. Είναι η απόφαση του Μο. Ο σύλλογος έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει, κάναμε ότι ήταν δυνατόν. Ολα καλά.

Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, ούτε έχει υπογράψει ούτε έχει απορρίψει την πρόταση που του έχει γίνει, θα πρέπει απλά να περιμένουμε. Δεν υπάρχει βιασύνη» ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού για το όλο ζήτημα.

Αυτό που άναψε... φωτιές, ωστόσο, ήταν το βραδινό tweet του ατζέντη του Σαλάχ, Ραμί Αμπάς Ισά, ο οποίος έβαλε πέντε φορές δίπλα στην τοποθέτηση του Κλοπ πως «...κάναμε ότι ήταν δυνατόν» ένα emoticon που γελάει. Σαν ειρωνικό σχόλιο για τη θέση του τεχνικού των «reds», επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως οι σχέσεις του Αιγύπτιου σούπερ σταρ με τη Λίβερπουλ δεν είναι και στο καλύτερο... φεγγάρι τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.