Ο Βασιλειάδης αποφασίζει για τον κόσμο του ΟΦΗ

11:28 | 05/02/2019

Εκκρεμεί, επίσης, η ποινή της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα αποφασίσει αν θα βρεθούν φίλοι του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, τι γίνεται με την πιθανή τιμωρία των «κιτρινόμαυρων».

Ο ΟΦΗ έχει ζητήσει επίσημα εισιτήρια από την ΑΕΚ για τον προσεχή αγώνα (Κυριακή 3μ.μ) στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, ωστόσο η Αστυνομία έδειξε αρνητική.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δέχθηκε να παραχωρήσει μία θύρα στους φίλους του ΟΦΗ που θα βρεθούν στην Αθήνα και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις την τελική απόφαση θα την πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο κ.Βασιλειάδης θα επιτρέψει να βρεθούν φίλοι της κρητικής ομάδας στο γήπεδο του Αμαρουσίου, κάτι που έχει αποφασίσει θετικά σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Το θέμα, όμως, είναι αν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η ποινή. Είναι πάρα πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών όπερ σημαίνει πως το ματς με τον ΟΦΗ θα γίνει χωρίς κόσμο.

Η απόφαση δύσκολα θα βγει πριν από την Πέμπτη και τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΟΦΗ την αναμένουν για να δουν πως θα κινηθούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν η Ενωση δεν τιμωρηθεί τότε ο υφυπουργός θα επιτρέψει την παρουσία φίλων του Ομίλου στο ΟΑΚΑ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.