Ο Βέρα «απογειώνει» τον Μεγιάδο

SMS
09:23 | 07/02/2019

Η παρουσία του Χάιμε Βέρα στον πάγκο… λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του ΟΦΗ είναι ένας από τους παίκτες που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει την τρέχουσα περίοδο. Αντιμετώπισε, βέβαια, έναν τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε έξω από αρκετά παιχνίδια του Ομίλου.

Όταν, όμως, βρίσκεται στο χορτάρι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φανερώνει την ποιότητα του και σχεδόν πάντα ανταποκρίνεται με επιτυχία στο ρόλο του. Το μεγαλύτερο, βέβαια, θέμα που είχε, ήταν αυτό της επικοινωνίας, καθώς δε μιλάει αγγλικά.

Μέχρι πρότινος, έτσι, είχε… άνεση μόνο με τον Νέιρα, ενώ ο συμπατριώτης του αποτελούσε σε πολλές περιπτώσεις και τον διερμηνέα του. Με την έλευση, έτσι, του Βέρα και των συνεργατών του τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα για τον Μεγιάδο, αλλά και για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα συνεννόησης, αφού μιλάει την ίδια γλώσσα με τον προπονητή του, αντιλαμβάνεται ο.τι τους ζητάει χωρίς την παραμικρή δυσκολία και σίγουρα μπορεί πια να αισθάνεται πιο… απελευθερωμένος.  

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που βγήκε έξω από την χώρα του, κάτι που σημαίνει ότι ο ερχομός του τεχνικού επιτελείου από την Χιλή τον κάνει να νιώθει πιο άνετα… Και απ’ αυτό φυσικά ο ΟΦΗ μόνο ωφελημένος μπορεί να είναι. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.