Ο Βέρα, η Κρήτη και ο λάτιν ΟΦΗ

13:57 | 29/01/2019

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε για τον ΟΦΗ, την πρόταση του Γιώργου Σαμαρά και τα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας.

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, ο Χάιμε Βέρα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, μιλώντας στην εφημερίδα «Las Ultimas Noticias», εξήγησε τους λόγους που επιλέχθηκε αυτός για τον πάγκο της ομάδας: «Μίλησα με τον Γιώργο Σαμαρά και μου είπε ότι θέλουν να δώσουν στην ομάδα ένα Λατινοαμερικάνικο στυλ. Γνώριζαν τα πάντα για εμένα. Ηρθε η πρόταση  και δεν μπορούσα να πω όχι», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαν να επιλέξουν οποιονδήποτε προπονητή από την Ευρώπη όμως προσέλαβαν εμένα, μου έκαναν πρόταση και την δέχτηκα. Μπορεί να είναι σημαντικό ρίσκο όμως μου έχουν εμπιστοσύνη».

Ο Βέρα αναφέρθηκε επίσης στην Κρήτη, πλέκοντας το εγκώμιο, μίλησε για τον Ισις, αλλά και τα μαθήματα ελληνικών που θα κάνει: «Το συμβόλαιο μου είναι για 2,5 χρόνια. Πηγαίνω σε ένα νησί που έχει καλοκαίρι 8 μήνες και είναι πολύ τουριστικό. Πηγαίνουμε στον παράδεισο των νησιών της Μεσογείου. Ο βοηθός μου θα είναι ο Ισις με τον οποίο παίξαμε μαζί στον ΟΦΗ και μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Κι εγώ, όμως, θα κάνω μαθήματα, θέλω να μάθω τη γλώσσα για να μπορούν να καταλαβαίνουν οι παίκτες αυτά που θέλω να τους πω».

VERA-MESA.jpg#asset:67441VERA-MESA2.jpg#asset:67442
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.