​​Ο Βιεϊρίνια απάντησε αν μίλησε με τον Παναθηναϊκό

10:17 | 02/11/2020

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε το βράδυ της Κυριακής στην αθλητική εκπομπή του OPEN

Όπως ήταν λογικό αυτό που «έκλεψε» την παράσταση είναι όσα είπε για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι όσο δεν ανανέωνε με τον Δικέφαλο υπήρχε φημολογία ότι τον πλησίασε ο Παναθηναϊκός και ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος: «Όχι δεν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είχε πρόβλημα με τον Φερέιρα, ο Βιεϊρίνια είπε: «Να ρωτήσετε τον κ. Φερέιρα, αν είχα πρόβλημα μαζί του, όχι εμένα. Έχω κάτσει στον πάγκο, έχω μείνει εκτός αποστολής, έχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν. Νομίζω ότι αυτό που έγινε με τον Λέο Μάτος, απαντάει σε πολλά πράγματα…»

Για την πρόσληψη Πάμπλο Γκαρσία, σχολίασε: «Ξέρω τον Πάμπλο Γκαρσία και αν είναι το ίδιο όπως ήταν παίκτης σαν προπονητής, που θα είναι έτσι σίγουρα, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν είχα την ευκαιρία να συζητήσουμε για την θέση που θα παίξω. Ο μίστερ Πάμπλο θα αποφασίσει που θα παίξω. Όπως έχω δείξει όλα τα χρόνια που παίζω στον ΠΑΟΚ, ότι το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.