O Bόλος κέρδισε και τον Άρη

23:46 | 31/08/2019

Το γκολ του Γέντρισεκ έκανε τη διαφορά

Ονειρικό ξεκίνημα και εντός έδρας για τον νεοφώτιστο Βόλο που επικράτησε 1-0 του Άρη και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, μετά το διπλό στην πρεμιέρα απέναντι στον Πανιώνιο. Με τον πορτιέρε, Θανάση Γκαραβέλη σε σπουδαία μέρα, αλλά και όλη την τετράδα στην άμυνα τους να πιάνει ψηλά στάνταρ, ο Βόλος πήρε τη νίκη με την εκτέλεση πέναλτι του Γέντρισεκ στο 55’. 

Έτσι, μετά το 2-1 της πρεμιέρας επί του Πανιωνίου, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά και με όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο "τρίποντο" που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι "κίτρινοι" είχαν διάθεση,όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια με συνέπεια να μείνουν στον ένα βαθμό έπειτα από δύο αγώνες.

Βόλος (4-1-4-1): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο) 

Άρης (4-2-3-1):
 Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Κόρχουτ 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.