Ο Βόλος κράτησε χαμηλά τον Παναιτωλικό

17:32 | 10/04/2021

Ο Βόλος αναδείχθηκε νικητής με 3-1 στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League. 

Στο πρώτο ημίχρονο τα είδαμε όλα στο Βόλο, στο δεύτερο... τίποτα. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που... καιγόταν για βαθμούς, αλλά βρέθηκε στο 13΄ να χάνει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριένστρα στο 3΄και Μπουένο (πέναλτι) δέκα λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Αγρινίου, που κατέβηκε με πολλές απουσίες, αφού δεν είχε στην αποστολή τους Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Λιάβα, Ματσόλα, Τζανακάκς και Τσιγγάρα, μείωσε στο 36΄ επίσης με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέργος, αλλά στο 42΄ ο Μήτογλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μαγνησίας.

Γενικά ήταν ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος με πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, αλλά ο Βόλος έδειξε πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεα του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84΄ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57΄ Σάντος), Μπαρτόλο (74΄ Κιάκος), Περέα

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (74΄ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53΄ Μανθάτης), Μεντίνα (53΄ Καρέλης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74' Ντουάρτε), Μεντόζα (53΄ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.