O Bουό είναι το «κλειδί»

SMS

Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει (στη Λαμία) την ευκαιρία για ένα ιδανικό... restart

Την Κυριακή (16.00), ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Λαμία σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό, στην ''οικονομία'' του πρωταθλήματος. Άλλωστε, αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς αν κοιτάξει την βαθμολογία της Superleague έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Μαζί με τον ΟΦΗ, απαραίτητο είναι και το restart του Πάτρικ Βουό. Χωρίς γκολ ο Ιβοριανός επιθετικός στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα την εφετινή σεζόν, στοιχείο που έχει στοιχίσει στην μέχρι τώρα επιθετική ''ανομβρία''.Με... άλλοθι την χαμηλή παραγωγή φάσεων από πλευράς ΟΦΗ, ο Βουό έχει την ευκαιρία την Κυριακή να δώσει τις ''απαντήσεις'' του και να κάνει σεφτέ απέναντι σε έναν... γνωστό αντίπαλο.

  • Γνωρίζει το γήπεδο

'Σύμμαχος'' του ο Βουό, το γήπεδο. Το Δημοτικό γήπεδο της Λαμίας το γνωρίζει, άλλωστε οι ''μπλε'' ήταν η προηγούμενη ομάδα του 29χρονου, παρ ότι το πέρασμα του ήταν αρκετά σύντομο. Πέρυσι, τέτοια εποχή φορούσε την φανέλα της Λαμίας, με την οποία σκόραρε μια φορά σε 13 συνολικά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

  • Έχει σκοράρει απέναντι στη Λαμία

Ήταν 17 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Λαμία στο ''Γεντί Κουλέ'', στο πλαίσιο της Football league. Ματς ειδικών - συνθηκών, κρίσιμο για την διεκδίκηση της ανόδου. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 59' με τον Βουό, όμως η Λαμία έκανε την ανατροπή (66' και 72') και μαζί με την νίκη τελικά, πήρε και την άνοδο στην Superleague, στο φινάλε της σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.