Ο Βούρος και το πάθημα με Σαλίμι

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πρέπει να διαχειριστεί σωστά και την τελευταία λεπτομέρεια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 25χρονου στόπερ και να μην καταλήξει στο… σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού με τον Ιρανό αμυντικό.

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι ο «εκλεκτός» του Ομίλου για τα μετόπισθεν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» και γι’ αυτό ο ηρακλειώτικος σύλλογος του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας.

Με τον ίδιο, μάλιστα, έχει επιτευχθεί συμφωνία, όπως αναφέρουν οι Κύπριοι, όμως το γεγονός πως ανήκει ακόμη στον ΑΠΟΕΛ περιπλέκει την κατάσταση.

Οι επαφές ναι μεν προχωράνε θετικά για το σύνολο του Γιώργου Σίμου, αλλά η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί προς το παρόν τελειωμένη.

Ο Μυτιληνιός στόπερ, μάλιστα, ως δείγμα καλής θέλησης, αποφάσισε να χαρίσει χρήματα στην ομάδα της Λευκωσίας, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ενώ βάσει πάντα όσων μεταδίνουν τα Κυπριακά ΜΜΕ, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα διατηρήσουν και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ΟΦΗ, πάντως, καλείται να ρυθμίσει ακόμη μία λεπτομέρεια, η οποία είναι και η καθοριστικότερη στην έκβαση της μεταγραφής.

Ο ΑΠΟΕΛ, δηλαδή, θέλει να βάλει στα ταμεία του και ένα ποσό από τη μετακίνηση του Βούρου στον Όμιλο. Απαιτούνται, έτσι, προσεκτικοί χειρισμοί, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κάποιες φορές απρόβλεπτο και προκαλεί ανατροπή δεδομένων.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, εξάλλου, την έχει… πατήσει πρόσφατα κάπως έτσι. Όλοι θυμούνται πως το προηγούμενο καλοκαίρι στην κορυφή της λίστας για το κέντρο της άμυνας ήταν ο Ιμάν Σαλίμι.

Ο ΟΦΗ είχε δώσει τα χέρια με τον Ιρανό, που ήθελε διακαώς να έρθει στην Ευρώπη, υπήρξε αρχική ταύτιση απόψεων στο οικονομικό με την Τράκτορ, όμως λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, η ομάδα του ανέβασε τις απαιτήσεις της, χάθηκε χρόνος, αφού άνοιξε νέος κύκλος συζητήσεων, και τελικά η μεταγραφή «ναυάγησε».

Η… ιστορία, επομένως, δείχνει ότι οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να επιτευχθεί το deal και να κάνουν δικό τους τον Βούρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τελική ευθεία ο «γάμος» ΟΦΗ - Βούρου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.