Ο Βούρος και τα επόμενα «καυτά» ζητήματα

ΟΦΗ

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου στον ΟΦΗ, σειρά παίρνουν οι επόμενοι στόχοι

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον ΟΦΗ και αυτό έχει γίνει αντιληπτό τόσο στο θέμα του 25χρονου αμυντικού όσο και στο θέμα των back to back ανανεώσεων με Σωτηρίου και Κοροβέση.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η κρητική ομάδα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου, αφού είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του (μίνι) σίριαλ. Ο Έλληνας στόπερ τα έχει βρει με τον ΟΦΗ και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία του παίκτη με το ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος και να ταξιδέψει στην Κρήτη για τα διαδικαστικά.

Από πλευράς της κυπριακής ομάδας δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος. Θυμίζουμε ότι το Capitano.gr είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι και είχε αρκεστεί στο να αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον έχουν διαφοροποιηθεί και όλα δείχνουν ότι ο Βούρος θα είναι η νέα μεταγραφή.

Από κει και πέρα σειρά παίρνουν οι επόμενοι στόχοι, αλλά και το θέμα των Μεγιάδο και Σεμέντο. Ειδικά αυτό των δύο ποδοσφαιριστών είναι που «καίει». Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σαμαράς είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου ότι μέχρι αρχές Αυγούστου θα υπάρχουν εξελίξεις, ενώ ήδη έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες αν δεν υπάρξει συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τιμή στους «στρατιώτες»

Φάκελος σχεδιασμός: Το ρόστερ, τα κενά και οι μεταγραφικοί στόχοι

Νέο συμβόλαιο στον Κοροβέση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.