O… capitano του ΠΟΑ στο Capitano: «Έχω ζήσει δυνατές στιγμές στο Ατσαλένιο…»

09:42 | 09/04/2019

Ο αρχηγός του ΠΟΑ μίλησε στο Capitano για τη χρονιά που τελειώνει και το ισχυρό δέσιμο του με τους Ατσαλενιώτες.

Ο Μάνος Πετράκης δεν αποτελεί μια… απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για το σύλλογο του προσφυγικού προαστίου. Όχι μόνο επειδή φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο δεξί του μπράτσο, αλλά γιατί το… κοντέρ έχει γράψει 8 συνεχόμενα και συνολικά 11 χρόνια παρουσίας στον ΠΟΑ.

Αποτελεί τη «σημαία» των «πρασίνων» και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας του Μανώλη Σκύβαλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Capitano και αναφέρθηκε κατ’ αρχάς στη φετινή προσπάθεια. Ο «Πέτρακας» υποστήριξε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο οι Ατσαλενιώτες πήραν δίκαια την παραμονή.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Ήταν μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα και σίγουρα τέτοιες αλλαγές σαν κι αυτή που επιχείρησε ο ΠΟΑ, θέλουν και μια πίστωση χρόνου. Το έργο μας δεν ήταν εύκολο. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Περάσαμε αρκετές δυσκολίες, υπήρξαν διαστήματα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ωστόσο όλοι είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ο ΠΟΑ έπρεπε να σωθεί και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε.  

Νομίζω ότι δίκαια σωθήκαμε. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε, όμως σε γενικές γραμμές παρουσιάσαμε σοβαρό πρόσωπο και σίγουρα έπρεπε να μείνουμε στην κατηγορία. Λόγω ονόματος, φανέλας και ιστορίας, οτιδήποτε διαφορετικό θα ήταν αποτυχία».

Ο Πετράκης είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον κόσμο του ΠΟΑ και τον ευχαρίστησε για τη στήριξη του. «Ο κόσμος ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο και πάντα βοηθούσε την ομάδα. Τη φετινή περίοδο το έκανε ακόμη πιο θερμά και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Σίγουρα η παρουσία του στα εντός, αλλά και πολλές φορές στα εκτός έδρας παιχνίδια, μας γέμισε δύναμη και μας έδωσε έξτρα ώθηση. Σίγουρα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΟΑ. Δεν έκρυψε τη σημασία που έχει ο σύλλογος για τον ίδιο, ωστόσο δε θέλησε ν’ αποκαλύψει για το αν θα παραμείνει… κάτοικος Ατσαλένιου και τη νέα σεζόν.

Είπε αναλυτικά: «Ο ΠΟΑ αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Έχω ζήσει δυνατές στιγμές στο Ατσαλένιο και νομίζω πως υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο μετά από τόσα χρόνια. Πάντα προσπαθώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει για τη νέα σεζόν. Είναι νωρίς ακόμη, αφού έχουμε μπροστά μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΕΠΣΗ».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν σκοράρει ο «Πέτρακας»...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.