​Ο χυμός, τα συμπτώματα και η ανησυχία

SMS
22:59 | 21/01/2021

Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί στους ανθρώπους του ΟΦΗ το γεγονός πως όσοι κατανάλωσαν χυμό έχουν τα συμπτώματα δηλητηρίασης

Ομιχλώδες παραμένει στον ΟΦΗ το τοπίο αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής που κατανάλωσαν χυμό πορτοκάλι και αντιμετωπίζουν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Από το πρωί της Τετάρτης, μέρα του αγώνα με τον Βόλο, εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ από τα πρώτα θύματα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας, το πέρασε πιο δύσκολα και πιο σοβαρά από τους υπόλοιπους και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε δυνάμεις ούτε να μιλήσει καλά-καλά.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, τα ίδια συμπτώματα έχουν επίσης οι Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές και από την υπόλοιπη αποστολή οι: Παπαπαναγής, Πρίτσας, Αναγνωστόπουλος.

Στον ΟΦΗ παρακολουθούν το θέμα και προφανώς θα το διερευνήσουν, ενώ παραμένουν σε επιφυλακή για περαιτέρω εξετάσεις αν χρειαστούν.

Προφανώς άπαντες είναι ανήσυχοι και σίγουρα τους προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μόνο όσοι ήπιαν από τον φυσικό χυμό πορτοκάλι παρουσίασαν τα συμπτώματα.

Θυμίζουμε ότι ο Σαρδινέρο, που ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Βόλο, ζήτησε ο ίδιος αλλαγή, αφού δεν αισθανόταν καλά λόγω των συμπτωμάτων.

Η Παρασκευή θα είναι κρίσιμη μέρα για την εξέλιξη του θέματος με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να παρακολουθούν το φαινόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοσοκομείο ο ΟΦΗ - 7 παίκτες με συμπτώματα δηλητηρίασης!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.