Ο Δεληκώστας συνεχίζει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν

19:48 | 02/06/2022

Στα χέρια του Κώστα Δεληκώστα, θα βρίσκεται το τιμόνι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Volley League.

Oι συζητήσεις του 50χρονου προπονητή, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, Γιάννη Δανδάλη, είχαν αίσιο τέλος και έτσι έδωσαν τα χέρια, μετά το ταξίδι-αστραπή που έκανε απο τη Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος τεχνικός, για τη συνάντηση με το Γιάννη Δανδάλη και το Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Για τη συμφωνία με τον Κώστα Δεληκώστα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι «είχα πεί στο τέλος της περασμένης σεζόν, ότι η επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε με τον Κώστα Δεληκώστα. Είναι τιμή για το σωματείο μας, να έχουμε προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα. Χρειαζόμαστε την εμπειρία του, για να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να συνεχίσουμε απο εκεί που τελειώσαμε την περσινή χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να έχει και φέτος μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, που λόγω και της πανδημίας μας έχει λείψει, να είναι φέτος, πιο κοντά στην προσπάθεια μας».

Με τη σειρά του, ο Κώστας Δεληκώστας, τόνισε πως «είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Την πρώτη χρονιά, βάλαμε τα θεμέλια για μια καλή σεζόν, τώρα θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα σε αγωνιστικά θέματα και θέματα οργάνωσης. Με τον Γιάννη Δανδάλη δώσαμε τα χέρια και ξεκινάμε τη δουλειά για να χτίσουμε και φέτος μια καλή ομάδα για την κατηγορία και τους στόχους μας. Θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι πιο ζεστός με την ομάδα βόλει. Ξέρω τη δυναμική του και πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίξει περισσότερο τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, για να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει. Με τη βοήθεια του, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.