Ο Δέλλας είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο κόσμος

ΟΦΗ

Η ατάκα του προπονητή του ΟΦΗ και η επίγνωση της κατάστασης ενόψει Ατρόμητου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δέλλα μετά το κάζο -σε αγωνιστικό επίπεδο κι όχι σε βαθμολογικό- μετά την ΑΕΚ ήταν δεδομένο πώς θα έχουν ενδιαφέρον. Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε πολλά χθες, έβγαλε και μεταγραφικές ειδήσεις, αλλά σε αυτό που αξίζει να σταθούμε είναι ότι η Κρητική ομάδα έχει έναν άνθρωπο στον πάγκο της που αντιλαμβάνεται τη ψυχοσύνθεση του κόσμου του ΟΦΗ.

«Ο κόσμος θέλει να σε βλέπει να παλεύεις κι αν το κάνεις μπορεί να σε χειροκροτήσει ακόμα κι αν δεν κερδίσεις. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αν δείξουμε ότι παλεύουμε», ήταν η ατάκα του Μακεδόνα τεχνικού που αποτελεί και όλη την ουσία σχετικά με τη ψυχολογία των φιλάθλων και πως αντιδρούν αναλόγως των αποτελεσμάτων.

Την περασμένη Κυριακή ο ΟΦΗ έχασε από την ΑΕΚ. Δεν είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη. Η εικόνα είναι αυτή που πλήγωσε τον κόσμο. Ηταν μαχαιριά στις προσδοκίες. Άλλα περίμενε να δει κι άλλα είδε. Αυτό ο Δέλλας το ξέρει καλά και γνωρίζει πως αισθάνθηκαν οι οπαδοί βλέποντας τα χάλια της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να δει στο χορτάρι αυτό που θέλει να δει κι ο κόσμος: παίκτες με το μαχαίρι στα δόντια, να κάνουν αυτό που πρέπει για τη νίκη, να ματώσουν τη φανέλα, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της εξέδρας κι αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα τουλάχιστον να ακουστεί το χειροκρότημα της αναγνώρισης που θα αποτελέσει το μπουστάρισμα για τη συνέχεια.

Σε αντίθετη περίπτωση όλοι ξέρουν και δη ο Δέλλας πως η εσωστρέφεια θα είναι για καιρό ο νούμερο 1 αντίπαλος του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.