Ο Δέλλας θα κρίνει... τον ΟΦΗ του Δέλλα

ΟΦΗ

Η αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά και της εικόνας του ΟΦΗ στα πλέι άουτ για να αρχίσει η δουλειά για τη νέα σεζόν.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει με τον Παναιτωλικό τα πλέι άουτ και τη χρονιά και η συζήτηση επικεντρώνεται πλέον στη νέα σεζόν και τον προγραμματισμό με δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν, ο Τραϊανός Δέλλας θα κάνει ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ και ο ΟΦΗ θα μπει με νέες βάσεις στην επόμενη περίοδο πρωτίστως για να παρουσιάσει εικόνα κανονικής ομάδας, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αν γίνει αυτό θα γίνουν πραγματικότητα και οι στόχοι που θα τεθούν, οι οποίοι με βάση τη λογική (αλλά και το «πρέπει» αφού μιλάμε για τον ΟΦΗ) θα είναι η είσοδος στα πλέι οφ και μία καλή πορεία στο κύπελλο.

Ο Μακεδόνας προπονητής έχει αξιολογήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ και είναι έτοιμος για τις τελικές του εισηγήσεις για να σηκωθούν σιγά-σιγά τα μανίκια και να αρχίσει η δουλειά. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και θα παίξει ρόλο στη τελική αξιολόγηση είναι ότι αυτή θα γίνει με βάση τα πλέι άουτ και όχι συνολικά τη χρονιά. Και έτσι πρέπει.

Στα πλέι άουτ είδαμε έναν ΟΦΗ πιο κοντά στο κανονικό, αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με το υπόλοιπο διάστημα της σεζόν και αυτός είναι που θα κριθεί. Προφανώς ο Δέλλας θα κάνει συνολικό απολογισμό, εξάλλου έχει δει τον ΟΦΗ της προ δικής του περιόδου, αλλά σημασία έχει η ομάδα που παρουσιάστηκε στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών.

Ο τεχνικός του Ομίλου ξέρει ότι έχει πολλή δουλειά να κάνει, ξέρει ότι χρειάζονται γενναίες αποφάσεις που θα ορίσουν το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας και ξέρει ότι οι απαιτήσεις του κόσμου παραμένουν υψηλές ειδικά μετά τη φετινή χρονιά που ήταν γεμάτη απογοητεύσεις. Οι φίλαθλοι δεν είναι διατεθειμένοι να ζήσουν κάτι ανάλογο, με ασανσέρ συναισθημάτων και μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και το πιο δύσκολο έργο των επικεφαλής είναι να πείσουν ότι έμαθαν από τα λάθη και αλλάζουν σελίδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.