Ο Δήμος Χανίων τιμάει τον Γλυνιαδάκη

21:49 | 03/12/2018

Στις 17 Δεκεμβρίου ο Δήμος Χανίων θα βραβεύσει τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ο έμπειρος σέντερ, που κατάγεται από τα Χανιά, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού παιχνιδιού, που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί στο κλειστό Κλαδισού.

Σκοπός του αγώνα είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα, που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στις 17 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί ο Δήμος Χανίων και ο Δήμαρχος Χανίων τιμούν τον διεθνή Χανιώτη καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που θα γίνει στο κλειστό Κλαδισού. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι του μπάσκετ.

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού σκοπός του είναι να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Στον αγώνα θα αναμετρηθεί επίλεκτοι ομάδα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη με συμπαίκτες από την Α1, και επίλεκτη ομάδα Χανιωτών παικτών. Θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις όπως διαγωνισμούς τρίποντων και επίδειξη του αθλήματος Baskin.

Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε μια σημαντική αθλητική προσωπικότητα των Χανίων και να στηρίξουμε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, ειδικά τις Άγιες αυτές Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται....»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.