Ο Δίας έχει τον πιλότο του!

SMS
20:00 | 06/08/2019

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμη για… υψηλές πτήσεις, αφού έχει πλέον τον δικό της κυβερνήτη!

Αυτή ναι, τι λες και μεταγραφή αεροδρομίου. Στην κυριολεξία όμως… Και δεν την έκανε κάποιος από τους «μεγάλους» του κρητικού ποδοσφαίρου.

Ούτε ΟΦΗ, ούτε Εργοτέλης, ούτε Ηρόδοτος, ούτε ΠΟΑ… Η κίνηση ματ έγινε από τον Δία, που τη νέα σεζόν θα παίξει στην Α2 ΕΠΣΗ.

Με την παρουσία, έτσι, του Γιάννη Τσαΐνη στο ρόστερ του, το σύνολο του Γιώργου Σπανάκη το σίγουρο είναι ότι θα «πετάει».

Και μην ψάξετε για βιντεάκια στο YouTube με τις καλύτερες στιγμές του. Ναι μεν στα 28 του βρίσκεται σε ιδανική ηλικία, ωστόσο πρόκειται απλά για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Και το ερώτημα είναι φυσικά «γιατί θα πετάει ο Δίας;»… Μα γιατί πολύ απλά το νέο μέλος της οικογένειας του είναι κυβερνήτης αεροσκάφους της Aegean!

Και όχι δεν αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του για την μπάλα, όμως το ποδόσφαιρο είναι το χόμπι του.

Ο Τσαΐνης αγωνίζεται ως εξτρέμ και πλέον καλείται να κάνει τους ελιγμούς τους όχι μόνο στον αέρα, αλλά και στο χορτάρι.

Το ποδόσφαιρο τον είχε κερδίσει από μικρό και μάλιστα πήρε σωστές βάσεις. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Κόλα, ακολούθησαν οι ακαδημίες του Ρότσα και έπειτα αυτές του Παναθηναϊκού.

Αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να… επιστρέψει στη δράση και η επιλογή του Δία μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού στην ομάδα έχει αρκετούς καλούς φίλους.

Προέρχεται, βέβαια, από ποδοσφαιρικό σόι, καθώς είναι ξάδερφος του πρώην επιθετικού της Δαμάστας, Πέτρου Τσαΐνη, και ανιψιός του γενικού αρχηγού του Πόρου, Αντώνη Τσαΐνη.

Ο Δίας, επομένως, είναι έτοιμος για την «απογείωση» του στη νέα αγωνιστική χρονιά, με την παρουσία του Τσαΐνη να εγγυάται και μια… ασφαλή προσγείωση.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.