Ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς το νέο Champions League

10:26 | 20/05/2024

Πότε αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν μπαίνει στα προκριματικά του Champions League. Οι ασπρόμαυροι θα εκκινήσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους από το διήμερο 23/24 Ιουλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες μία εβδομάδα στις 30/31 Ιουλίου. Η κλήρωση για τον β' προκριματικό γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου.

Ο Δικέφαλος έχει να περάσει τρεις γύρους πριν από το League Stage του Champions League (δηλαδή τη νέα φάση ομίλων), ενώ γνωρίζει πως με μία πρόκριση θα έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ παρουσία στο League Stage του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έχει συντελεστή 37.000 και θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς, αποφεύγοντας αντιπάλους, όπως είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μάλμε, η Μπόντο/Γκλιμτ και ο ΑΠΟΕΛ. Ο Δικέφαλος θα διασταυρωθεί με το νικητή ζευγαριού από τον πρώτο προκριματικό γύρο και θα τοποθετηθεί στους ανίσχυρους.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ εάν περάσει το πρώτο εμπόδιο θα συνεχίσει στους ισχυρούς και του γ' προκριματικού γύρου και θα έχει την ευκαιρία για είσοδο στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα έσοδα να είναι αυξημένα. Με τα μέχρι τώρα, δεδομένα ο Δικέφαλος θα είναι στους ισχυρούς και στα playoffs.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.