Ο «εκρηκτικός» Πέπε Μελ

Viral

Το αλήστου μνήμης ντέρμπι Σεβίλλη-Μπέτις και η χειρονομία του νέου προπονητή του ΟΦΗ που έγινε viral.

Εκρηκτικός χαρακτήρας. Όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Αυστηρός στα αποδυτήρια, θέλει πειθαρχία, αλλά και ομάδα με νοοτροπία νικητή. Αυτός είναι με λίγα λόγια ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Πέπε Μελ, ο οποίος έχει μακρά θητεία στα ισπανικά γήπεδα, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες και έχει ζήσει σπουδαία παιχνίδια.

Οπως το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ανάμεσα στη Μπέτις και τη Σεβίλλη. Και συγκεκριμένα, το ντέρμπι του 2013 όταν ο αντικαταστάτης του Νταμπράουσκας βρισκόταν στον πάγκο της Μπέτις στο αλήστου μνήμης 3-3. Η Σεβίλλη προηγήθηκε στην έδρα της Μπέτις με 0-3, αλλά η ομάδα του Μελ ισοφάρισε σε 3-3 και πήρε τον βαθμό.

Σε εκείνο το ματς δεν έλειψαν τα νεύρα και ό,τι συνθέτει αυτά τα ντέρμπι. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με τον Μελ να κάνει χειρονομία που έγινε viral και ακόμα μνημονεύεται (σχετική φωτό). O Iσπανός προπονητής πανηγύρισε... έξαλλα σε ένα φωτογραφικό ενσταντανέ που έγινε μνημείο αναφοράς και λατρείας για τους φίλους της Μπέτις και μίσους για τους αντίστοιχους της Σεβίλλης.

Θυμίζουμε πως ο 60χρονος προπονητής θα φτάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Στιγμιότυπο-οθόνης-2023-12-13-201923.jpg#asset:479263
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.