Ο… «εξαφανισμένος» Μπρους

17:54 | 10/04/2018

Όχι δεν έχουν χαθεί τα ίχνη του. Στο Ηράκλειο είναι και προπονείται με τον Εργοτέλη. Απλά παραμένει «εξαφανισμένος» από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της κρητικής ομάδας.

Η μετεγγραφή του στον Εργοτέλη είχε γίνει σήριαλ, καθώς για να μπορέσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους οι κιτρινόμαυροι, έπρεπε να μείνει ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει. Η τυπική ένταξή του ολοκληρώθηκε μετά το πέρας της μετεγγραφικής περιόδου, στο διάστημα που μπορούσαν να αποκτηθούν ελεύθεροι παίκτες.

Έφτασε στο Ηράκλειο κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να μη «χαλάσει» η μετακίνησή του στον Εργοτέλη, παρόλα αυτά ακόμα δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα. Πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει, ούτε απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που θα δικαιολογούσε το γεγονός του ότι ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο.

Ίσως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τσέλιου και η σταθερότητα της απόδοσης των Μπουρσέλη και Μπουτσάκη, οι οποίοι αποτελούν την τριπλέτα της μεσαίας γραμμής του Εργοτέλη να είναι ο λόγος που ο Μπρους δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής. Αλλά ούτε να μετέχει στην 18άδα; Προφανώς ο προπονητής του κρίνει πως ακόμα δεν έχει αφομοιώσει και προσαρμοστεί στην αγωνιστική του φιλοσοφία…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.