Ο «εξαφανισμένος» Σάμι και η ηχηρή μεταγραφή...

SMS
09:24 | 03/01/2019

Στον Εργοτέλη υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές προς... παραχώρηση όμως ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ πέτυχε ένα μεγάλο μεταγραφικό deal με την Αιγυπτιακή Wadi Degla

Έπειτα από την απεμπλοκή του από τα διοικητικά της Βέλγικης Λίρς, ο Μάγκεντ Σάμι βρίσκεται μονίμως στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Wadi Degla. Θυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης, έχει πάρει στην ομάδα της Αιγύπτου με... εσωτερική μεταγραφή οι Τάκης Γκώνιας και Βασίλης Μπούζας. Εκεί, αγωνίζεται και ο Ιμπραίμ Εντιαγέ, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ.

Μπορεί ο Μάγκεντ Σάμι να μην έχει βρεθεί εδώ και μήνες στο Ηράκλειο, παρακολουθεί εξ αποστάσεως και ενημερώνεται για την αγωνιστική εξέλιξη και προφανώς για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα. 

Παρά τα αρκετά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων προς ''κιτρινόμαυρους'' παίκτες, στην κρητική ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή μεταγραφική κίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου. Σε αντίθεση με την έτερη ομάδα του Αιγύπτιου επιχειρηματία, Wadi Degla. 

Περίπου 1.5 εκ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Degla από την πώληση του 20χρονου χαφ Μοχάμεντ Μαχμούντ στην Αλ Αχλί του Καϊρου. Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο με τον Μαχμούντ να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας. ''Οι διαπραγματεύσεις με την Wadi κράτησαν λίγο, ο Μάγκεντ Σάμι ήταν πολύ συνεργάσιμος και επαγγελματίας'' ανέφερε η λιτή, τότε, ανακοίνωση της ομάδας από το Κάιρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.