Ο ελεύθερος Πετράκης και ο σίγουρος Παπαβασιλείου

SMS
10:45 | 11/10/2019

Το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται στην 6η αγωνιστική του και μία γενικότερη κατάσταση έχει αρχίσει κάπως να ξεκαθαρίζει για τις 14 ομάδες.

Ειδικά γι' αυτές που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Μάλιστα, για τις συγκεκριμένες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει τα διάφορα σενάρια για τους προπονητές.

Βέβαια, ο μόνος σίγουρος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τον Πανιώνιο και ήδη η δουλειά του άρχισε να φαίνεται παρά τις δεδομένες δυσκολίες του συλλόγου γενικότερα. Εξάλλου έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τους προπονητές της Λαμίας, του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού. Με 4, 3 και 1 βαθμό αντίστοιχα έως τώρα σε 6 αγώνες, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα. Στον Αστέρα, βέβαια, δεν έχει ακουστεί κάτι και οι επικεφαλής θέλουν να δώσουν χρόνο στον Χιμένεθ, αλλά δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο για Λαμία και Παναιτωλικό. Ειδικά στη Λαμία, τα πράγματα είναι πιο... σκούρα για τον Σωτήρη Αντωνίου.

Ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τους Λαμιώτες που αφορούν τον Γιάννη Πετράκη σε περίπτωση που αποφασιστεί τελικά η αλλαγή προπονητή. Ο Πετράκης είναι ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικότερα είναι από τους προπονητές που αποτελεί πρώτη λύση για ομάδες της Super League, ενώ ελεύθεροι είναι και οι Σάββας Παντελίδης και Τραϊανός Δέλλας, αλλά αποτελούν πιο δύσκολες περιπτώσεις. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.