Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, η έκπληξη και η φανέλα με το ''10'' στον Υφυπουργό

SMS
11:10 | 18/07/2022

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έκαναν έκπληξη στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με μια τούρτα με το σήμα του ΟΦΗ με αφορμή τα γενέθλια του, αλλά και μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο 10, την οποία και του παρέδωσε μέσα σε χειροκροτήματα, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έδωσε δυναμικό «παρών», στην εξαιρετική εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο», με την οποία κορυφώθηκε ο τριήμερος εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας, στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, στο Karteros Beach Sports Soccer.

Μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού, κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, για το δύσκολο δρόμο της διάκρισης και έστειλαν δυνατά μηνύματα στα νέα παιδιά, ότι παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουν τα όνειρα τους.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και να συζητήσουν για το μεγαλείο του Αθλητισμού.

Ενώ αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απο το τμήμα υδατοσφαίρισης, το τμήμα σκακιού, το τμήμα Αρσης Βαρών, το τμήμα στίβου, το τμήμα βόλει συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι, η αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ Γεωργία Τριβυζάκη, τιμήθηκε για τις αθλητικές της επιδόσεις και την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει με τα κορίτσια του ΟΦΗ, που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική γυναικών.

Στο τέλος της βραδιάς, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έκαναν έκπληξη στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με μια τούρτα με το σήμα του ΟΦΗ με αφορμή τα γενέθλια του, αλλά και μια φανέλα του ΟΦΗ, με το νούμερο 10, την οποία και του παρέδωσε μέσα σε χειροκροτήματα, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκίνηση και βραβεύσεις στη γιορτή του αθλητισμού στο Karteros Beach Sports Center

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.