Ο Εργοτέλης «απέδρασε» από τη Ν. Αλικαρνασσό

16:44 | 30/01/2022

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα επικράτησε με 2-1 του Ηροδότου

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολύ φάσεις, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με δύο γκολ, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε νικητής στη Ν. Αλικαρνασσό, στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο για την 16η αγωνιστική της Superleague 2.

O Ηρόδοτος ξεκίνησε περισσότερο ''κεφάτος'' στο ματς όμως ο Εργοτέλης στο 23΄ άνοιξε το σκορ με τον Πέιο. Μάλιστα, στη φάση του γκολ διαμαρτυρήθηκαν στην αρχή της οι γηπεδούχοι για οφσάιντ. Όμως τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν για πολύ, απάντησε ο Γκίνη στο 30' έπειτα από λάθος του Τσέλιου. Με δύο σουτ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα, των Ποζατζίδη (Εργοτέλη) και Χαλκιαδάκη (Ηρόδοτος) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Στο 47', ο Κωστανάσιος μπήκε στην περιοχή του Ηρόδοτου, ο Δημηαζάς απέκρουσε όμως ο Κόνραντ πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έκανε το 2-1. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης κρατούσε τον Ηρόδοτο μακριά από την εστία του, ενώ στο 82' με ωραίο σουτ από το Βρεττό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τσέλιο να κρατάει την θέση του.

Στο 84' οι ισορροπίες άλλαξαν, ο διαιτητής Βλάχος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Χοσάμ για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκίνη, ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά. Ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, έντονες ''μάχες'' στην μεσαία γραμμή με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν και να κατακτούν μια σημαντική νίκη στη Ν. Αλικαρνασσό

Ηροδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δημηζάς, Αργκιλέσι, Βρεττός, Γκίνη, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Μπαρμπόζα, Καρυωτάκης, Χαλκιαδάκης, Κορτσάμ, Μακριδάκης

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Σαρρής 46’) Ποζατζίδης (Κατσούρι 66’ λ.τρ)Μίκο, Πέϊος, Μπουτσάκης (Hossam 75’) Appi, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Θεοδωράκης 87’) Conraad (Πατρινός 75’)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.