Ο Εργοτέλης έχασε, όμως ο Μπαδήμας είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια

17:58 | 06/11/2021

Ο προπονητής του Εργοτέλη εξήγησε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, κυρίως στο β΄μέρος

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε στραβά την σεζόν, με ήττα στη Ρόδο απέναντι στον ομώνυμη ομάδα. Όμως, ο νέος προπονητής Νίκος Μπαδήμας στάθηκε στο τέλος στις προσπάθειες των παικτών ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από αυτούς.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπαδήμα

«Η Ρόδος μπήκε πιο δυνατά από εμάς στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού, και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ από στημένη φάση. Από εκεί και πέρα σιγά σιγά λάβαμε τον έλεγχο του του αγώνα χωρίς ωστόσο να έχουμε καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο μέρος, είδαμε ένα άλλο ματς , κλείσαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό βγήκαμε απ' τα πλάγια και ανεβάσαμε ψηλά τα μπακ, δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ ο τερματοφύλακας της Ρόδου ήταν σε καλή μέρα.
Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το 60ο λεπτό οι πολλοί τραυματισμοί των γηπεδούχων έπαιξαν ρόλο στον ρυθμό μην αφήνοντας να υπάρχει ροή στο παιχνίδι. Μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγήσαμε το γκολ το οποίο δεν ήρθε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου καθώς έκαναν μεγάλη προσπάθεια ωστόσο όμως φεύγουμε χωρίς έστω ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Ρόδου Σωτήρης Αντώνιου δήλωσε:

«Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία πέρσι την τελευταία στιγμή δεν γεύτηκε την άνοδο και ήταν μια δύσκολη εκκίνηση για εμάς. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, ήμασταν πειθαρχημένοι και πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση ενώ δημιουργήσαμε και κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όμως δυστυχώς πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Σημασία έχει ότι ξεκινήσαμε με τρεις πόντους και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου διότι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.