«Ο Εργοτέλης να ευχαριστήσει τον ΟΦΗ»

SMS
11:04 | 10/12/2020

Τι ανέφερε σε ανάρτηση του ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος

Ο ΟΦΗ, μέσω πρότασης στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και στη Football League! Η κρητική ΠΑΕ πρότεινε, με επιστολή της στα μέλη της Super League, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού (θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ. ή εκ περιφοράς το ακριβές ποσό) στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Η πρόταση αυτή χαιρετίστηκε από ΠΣΑΠ, συλλόγους με τον ΟΦΙ να σπεύδει να ευχαριστήσει άμεσα τον σύλλογο του Ηρακλείου, σε αντίθεση με την Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα που ήταν... αντίθετες στην πρόταση και απάντησαν σε υψηλούς τόνους και με επιθετική διάθεση.

Θέση, για το θέμα πήρε και ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ''κιτρινόμαυροι'', όπως και όλες οι ΠΑΕ οφείλουν να εκδώσουν ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Όπως τόνισε: ''ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση του ΟΦΗ για την πρόταση της να δώσουν οι ομάδες της SL1 στους ποδοσφαιριστές της SL2 και της FL ένα ποσοστό από τα χρήματα που θα εισπράξουν από το solidarity της UEFA (παρότι - το προσθέτω εκ των υστέρων και κατόπιν της σωστής παρέμβασης του Γιώργου Τουτζάρη στα παρακάτω σχόλια - η "διατύπωση" της πρότασης είναι άστοχη όπως το εξηγούμε κι οι δυο παρακάτω).

H ΠΑΕ Εργοτέλης, όπως κι όλες οι ΠΑΕ της SL και της FL, οφείλει να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΙ ευχαριστεί τον ΟΦΗ

Πρόεδρος Τρικάλων κατά ΟΦΗ: «Επειδή τον διοικούν πρώην παίκτες; Έλεος…»

Η Παναχαϊκή έκανε «επίθεση» στον ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.