Ο Εργοτέλης, οι αδειοδοτήσεις και οι «κομμένοι»

08:00 | 13/10/2020

Πήραν άδεια και τα Χανιά - εννιά ομάδες δεν κατάφεραν να την εξασφαλίσουν σε Superleague 2 και Football league

Ο Εργοτέλης να ήταν μια από τις ομάδες που πήρε αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα, όπως αναφέραμε χθες, όμως αυτό δεν συνέβη με συνολικά 9 από τις δύο κατηγορίες (sl2 και football league.. Μια θετική εξέλιξη για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία πέρυσι βρέθηκε στην απέναντι... πλευρά, κάτι που της δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον σχεδιασμό της ομάδας.

Άδεια πήρε, όπως αναμενόταν, και η ομάδα των Χανίων, ενώ το ίδιο συνέβη και με Δόξα Δράμας, Λεβαδειακό, Ιωνικό και Τρίκαλα, μεταξύ άλλων. Όμως, το ίδιο δεν έγινε με Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας, Βέροια, Καβάλα και συνολικά εννέα ομάδες της κατηγορίας οι οποίες πλέον ελπίζουν στις εφέσεις.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν πάνω από τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών, επιτρέπονται πάντως οι ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διάκριση υπηκοότητας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις για τις ΕΠΟ αδειοδοτήσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΙΩΝΙΚΟΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.