Ο Εργοτέλης πήρε θέση για τις σοβαρές καταγγελίες των Τρικάλων περί ξυλοδαρμού

17:25 | 11/02/2019

Τι αναφέρει η κρητική ομάδα για τις καταγγελίες ξυλοδαρμού των Τρικάλων.

Ο Εργοτέλης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των Τρικάλων. Συγκεκριμένα, τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους προχώρησαν σε καταγγελίες για ξυλοδαρμό στο περιθώριο του κυριακάτικου αγώνα στο Μαρτινέγκο για το πρωτάθλημα των Γυναικών.

Η κρητική ομάδα με δική της ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Στειακάκης θα επιληφθεί άμεσα για να διερευνηθούν τα γεγονότα, ενώ σχολιάζει την κίνηση των Τρικάλων.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης θα επιληφθούν άμεσα και θα διερευνήσουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Τρικάλων για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής κατηγορίας στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, από όπου και αν προέρχεται, είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και μη ανεκτή. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η πιο φιλόξενη ίσως ομάδα στην Ελλάδα και αυτή την κατάκτηση θα τη διατηρήσουμε πάση θυσία. 

Οι ανακοινώσεις αντιπαλότητας δεν ωφελούν, διότι κρούουν θύρες ανοικτές, τουλάχιστον για εμάς. Ελπίζω οι αρμόδιοι της φίλης ομάδας των Τρικάλων να προβληματιστούν και εκείνοι.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.