«O Eργοτέλης της Αιγύπτου»

SMS
18:22 | 30/03/2019

Τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα του Τάκη Γκώνια ο οποίος προπονεί πλέον τρεις ''κιτρινόμαυρους'' παίκτες

Στην καλύτερη της περίοδο βρίσκεται η Αιγυπτιακή ομάδα Γουάντι Ντέγκλα. Ομάδα που αρχικά έγινε γνωστή στο κοινό της Κρήτης, και όχι μόνο, από την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της, Μάγκεντ Σάμι στα κοινά του Εργοτέλη. Αργότερα, ήρθε η απόκτηση του Ιμπραίμ Εντιαγέ, η πρόσληψη του Τάκη Γκώνια και το ταξίδι των Μπούζα και Γιακούμπου από το Μαρινέγκο στο μακρινό Κάιρο της Αιγύπτου.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, βρίσκεται πλέον στη 10 θέση της βαθμολογίας μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ο Ισσάκ Γιακούμπου σκόραρε το πρώτο του γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ENPPI (αρχές Μαρτίου), ενώ ο Εντιαγέ εντυπωσιάζει με 9 γκολ σε 24 αγώνες. Επίσης, βασικός και αναντικατάστατος είναι και ακόμα ένα πρώην παίκτης του Εργοτέλη, ο Βασίλης Βούζας με 24 συμμετοχές.

Έτσι, στη Γουάντι Ντέγκλα υπάρχουν στο ρόστερ πλέον τρεις πρώην παίκτες του Εργοτέλη, ο Τάκης Γκώνιας σαν επικεφαλής ενώ φυσικά τις δύο ομάδες συνδέει ο κοινός ιδιοκτήτης Μάγκεντ Σάμι. Ένας... Εργοτέλης στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.