«Ο Έρικ Λάρσον πηγαίνει στον ΟΦΗ»

SMS

Ο 31 ετών Σουηδός δεξιός μπακ της Μάλμε φέρεται να είναι μία ανάσα από τον ΟΦΗ.

Οπως φαίνεται βρέθηκε και ο δεξιός μπακ για την ομάδα του Νιόπλια, τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η έγκυρη σουηδική ιστοσελίδα "aftonbladet.se". Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΟΦΗ είναι κοντά στην απόκτηση του Έρικ Λάρσον, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Κρήτη για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Λάρσον πηγαίνει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΟΦΗ», αναφέρει η "aftonbladet".

Ο Έρικ Λάρσον αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας, πήγε το 2018 στη Μάλμε από τη Σούντσβαλ και έχει κατακτήσει τίτλους, ενώ έχει παραστάσεις και από Champions League!

Το σημαντικό, εφόσον ισχύει το σουηδικό δημοσίευμα, είναι πως ο Λάρσον έχει ήδη παιχνίδια στα πόδια του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (η Μάλμε παίζει στα προκριματικά του Europa League) άρα επί της ουσίας δεν χρειάζεται καμία χρονοτριβή για να μπει κατευθείαν στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Μένει πλέον να δούμε αν η Κρητική ΠΑΕ θα επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, η οποία αν πραγματοποιηθεί ενισχύει τα μέγιστα την άμυνα του ΟΦΗ.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.