Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Νιόπλια για τον... κανονικό ΟΦΗ

ΟΦΗ

​Η έξτρα λύση στην επίθεση και οι περισσότερες επιλογές για τον προπονητή του ΟΦΗ ενόψει Λαμίας.

Μετά από καιρό η αποστολή του ΟΦΗ έχει περισσότερες επιστροφές από απουσίες. Και ο Νέιρα μέσα και ο Καστάνιος... και ο Νιόπλιας είναι απόλυτα φυσιολογικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης, ο 56χρονος προπονητής είδε με ικανοποίηση και τον Λουκ Καστάνιος να επιστρέφει και γι' αυτό τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Όπως γράφαμε την Πέμπτη, ο Νιόπλιας θα πάει στη Λαμία με συνταγή... Λάρισας, όπερ σημαίνει ότι μπροστά ο Σαρδινέρο θα κινείται κοντά στον προωθημένο Γιάννου ή στον Καστάνιος που ίσως επιστρέψει στις βασικές επιλογές του έμπειρου τεχνικού.

Αυτό από μόνο του είναι ένα άκρως θετικό στοιχείο για τον 56χρονο προπονητή και για τον ΟΦΗ γενικότερα, αφού με τις επιστροφές γεμίζει και ο πάγκος. Μπορεί με τη Λαμία να μην έχει τον Γιαννούλη που αποβλήθηκε στο «Αλκαζάρ», θα έχει όμως και Νέιρα και Καστάνιος που σημαίνει περισσότερες επιλογές και για την αρχική ενδεκάδα, αλλά και για τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Για να καταλάβετε τη σημασία, φέρτε στο μυαλό σας τον ΟΦΗ των πρώτων αγωνιστικών των πλέι άουτ τότε που το τεχνικό επιτελείο προσπαθούσε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα, δεν χρειάζονται αλχημείες στην ενδεκάδα και οι λύσεις στον Νιόπλια προσφέρονται... στο πιάτο. Επιτέλους, ένα σημαντικό μέρος του κανονικού ΟΦΗ είναι εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.