Ο ευρωπαίος ΟΦΗ του Γιώργου Σαμαρά

15:45 | 14/05/2019

Για το πρότζεκτ του ΟΦΗ και τη σημασία του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Σαραγόσα, «El Periodico de Aragon».

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ έκανε απολογισμό καριέρας, μίλησε ακόμα και για το αγαπημένο του ΝΒΑ, δηλώνοντας ότι έγινε Σικάγο Μπουλς λόγω του πατέρα του, ενώ μίλησε για τη νοοτροπία της νέας διοίκησης.

«Πάλευα το πρότζεκτ για τρία χρόνια. Στην αρχή της περιόδου, επιτέλους, δόθηκαν οι δυνατότητες για να γίνει πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εψαχνα για την ομάδα καθαρούς ανθρώπους που να προσέχουν όχι μόνο τον ΟΦΗ αλλά και όλη την κοινωνία γιατί αποτελεί μέρος του νησιού. Αυτή είναι η δική μας νοοτροπία. Έχουμε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο. Το σημαντικό είναι να χτίσουμε μια καλή ευρωπαϊκή βάση».

Ο Σαμαράς αναφέρθηκε και στις αρμοδιότητες που έχει στο νέο εγχείρημα στον ΟΦΗ «Ο ιδιοκτήτης είναι Ελληνοαμερικανός και ζει στις ΗΠΑ οπότε υπάρχει πέφτει βάρος στα χέρια μου. Ασχολούμαι με τα πάντα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό και το οικονομικό κομμάτι. Σε κάθε θέση υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συγκεκριμένη δουλειά».

Οσον αφορά στον πατέρα του Γιάννη, αναφέρεται στο πώς είναι να δουλεύουν μαζί, ενώ κάνει χιούμορ για τον τρόπο που τον έφερε στον ΟΦΗ: «Ο πατέρας μου την προηγούμενη σεζόν άρχισε στην ΑΕΚ αλλά τον... έκλεψα για τον ΟΦΗ».

samarassaragoza.jpg#asset:94201

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα ο Ναμπί, αγωνία με Φερέιρα

Οι παίκτες του ΟΦΗ δίπλα στον μαχητή Γιώργο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.