Ο Φελίπε ήρθε για να λύσει τα χέρια του Νταμπράουσκας

08:30 | 05/02/2023

Ο Νταμπράουσκας αφού έλυσε το γρίφο με την άμυνα, καλείται τώρα να απαντήσει στην επιθετική αναιμία του ΟΦΗ - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ο ΟΦΗ κόλλησε στη βροχή και στο γεγονός πως δεν είναι ακόμα βελτιωμένος μεσοεπιθετικά, έχει ακόμα θέματα να λύσει ο Νταμπράουσκας ειδικά στο Ηράκλειο και περίπου φυσιολογικά ήλθε το 0-0. Βέβαια έμειναν οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Φελίπε, αλλά φέτος ειδικά στο Γεντί Κουλέ, η τεχνολογία ποτέ δεν μας φέρθηκε φιλικά κι έτσι στερηθήκαμε μια ακόμη νίκη για εκατοστά και λεπτομέρειες.

Ένα ματς πανομοιότυπο με εκείνο με τον Αστέρα, ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία και την εδαφική υπεροχή, ειδικά στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν δημιούργησε πειστικές ευκαιρίες, δεν βρήκε λύσεις για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ και είχε μια βιασύνη και μια επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα βρίσκεται στον καλό δρόμο, αλλά δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο της. Θέλει δουλειά, θέλει αυτοματισμούς, χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να μην φτύνουμε αίμα για να παίρνουμε τη νίκη.

Ο Στάικος ήταν καλά διαβασμένος, όπως άλλωστε όλοι όσοι έρχονται στο Ηράκλειο, το δίδυμο Μπάκιτς - Τοράλ δεν λειτούργησε στη μεσαία γραμμή κι ο Ντίκο δεν ήταν ποτέ ο σκόρερ στο εύκολο γκολ. Άλλωστε αν λείπει κάτι από το φετινό ΟΦΗ είναι εκείνο το γκολ που θα έλθει νωρίς, που θα «ξεκλειδώσει» την ομάδα, που θ’ αναγκάσει τον αντίπαλο να βγει από το καβούκι του και να αφήσει χώρο στην ομάδα για να βγει στην αντεπίθεση.

Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε τη φούρια αλλά και πάλι δεν είχε τις χτυπητές ευκαιρίες ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσε κάν να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τσιντώτα αν εξαιρέσεις την οριακή φάση με το Φελίπε. Κοντολογίς no goal, no party, ο Λιθουανός αφού έλυσε το γρίφο με την άμυνα, καλείται τώρα να απαντήσει στην επιθετική αναιμία της ομάδας, που προσπάθησε, μάτωσε αλλά γκολ δεν έβαλε.

Τώρα έχει τις λύσεις, θα βρει την άκρη στην έτσι κι αλλιώς μεταβατική περίοδο. Και μόνο το γεγονός πως με μισή προπόνηση ο Φελίπε για εκατοστά δεν έγινε ο σκόρερ λυτρωτής, δείχνει πως ο Βραζιλιάνος δεν ξέχασε την τέχνη του και είναι θέμα να φτάσει στο top επίπεδο.

Το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα, η ιαχή ΟΦΗ- ΟΦΗ μέσα στη βροχή και η παρουσία του κόσμου που πιστεύει πια στο σχέδιο του προπονητή είναι το εφαλτήριο για ακόμα καλύτερες κι επιτέλους κανονικές μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Τα highlights του αγώνα

Οι δηλώσεις του Νταμπράουσκας

Το γκολ του Φελίπε που ακυρώθηκε από το VAR

Το μήνυμα του Φελίπε μετά το ντεμπούτο του

Σπουδαία κίνηση από τον Τσιλιανίδη: Ξύρισε το κεφάλι του για τους καρκινοπαθείς!

VIDEOS: Τραγουδώντας στη βροχή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.