Ο Φελίπε ήταν ξεκάθαρος ενόψει Λαμίας

16:04 | 06/04/2023

Ο Λουίζ Φελίπε μίλησε για το διπλό επί του ΠΑΣ και τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ενόψει του εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Ο Λουίζ Φελίπε έχει τεθεί ξανά στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας και πριν τον αγώνα με τη Λαμία σχολίασε στην κάμερα του ΟΦΗ TV τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσει ο ΟΦΗ τόσο το συγκεκριμένο ματς, όσο και τα υπόλοιπα ως το τέλος των πλέι άουτ.

«Όλα πήγαν καλά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα όπου είχαμε καιρό να κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ όσον αφορά στη δική του επιστροφή μετά από τον τραυματισμό, είπε:

«Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις μετά από ένα χρονικό διάστημα απουσίας, όμως ένιωσα καλά και τώρα με περισσότερα λεπτά συμμετοχής θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία, είπε: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, όπως κι εμείς. Εχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Η νοοτροπία μας πρέπει να είναι νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.