Ο Φορτούνης «καθάρισε» το ντέρμπι

21:31 | 21/11/2020

Ο Ολυμπιακός νίκησε τις... απουσίες και τον Παναθηναϊκό. Ένα εκπληκτικό γκολ του Φορτούνη έκρινε το «αιώνιο» ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική.

Μετά από μπαλιά του Εμβιλά, ο Ραφίνια έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά το πλασέ του Μασούρα έδιωξε ο Διούδης. Η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 23ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός, που ήταν κακός στο πρώτο, ανέβηκε και με τις αλλαγές του Μπόλονι πάτησε περιοχή. Μάλιστα, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης Καμαρά (78΄ Πέπε), Ραντζέλοβιτς (66΄ Σουντανί), Φορτούνης (87΄ Ανδρούτσος), Μασούρας (86΄ Λοβέρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Σάντσες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χουάνκαρ (46΄ Σαβιέρ, 90΄+1 Μολό), Χατζηγιοβάνης (64΄ Βιγιαφάνιες), Μακέντα, Καρλίτος.


Δείτε φάσεις από το ντέρμπι:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.