Ο Φρανκ Άντεργουντ... επιστρέφει και «ρίχνει» το ίντερνετ!

12:21 | 25/12/2018

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στον πιο εμβληματικό ρόλο της καριέρας του.

Το καλύτερο Χριστουγενιάτικο Δώρο για τους φαν του House of Cards ετοίμασε ο Κέβιν Σπέισι, ή αλλιώς ο Φρανκ Άντεργουντ.

Έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα του σεξουαλικού σκανδάλου, που του στοίχισε την καριέρα του αλλά και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, ο Κέβιν Σπέισι «σπάει την σιωπή» του και με ένα βίντεο στα social media που έγινε viral μέσα σε... δευτερόλεπτα, επιστρέφει και δίνει τις δικές του απαντήσεις, μέσα από τον ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ που υποδύθηκε στο House of Cards.

Οπως είναι γνωστό, μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Σπέισι απολύθηκε από τη σειρά και ο ρόλος του «πέθανε» στον τελευταίο κύκλο. Κάτι, βέβαια, που στοίχισε σε θεαματικότητα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φαν.

Αναλυτικά στο video λέει:

«Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας. Άλλωστε ξέρω τι θέλετε: την επιστροφή μου. Φυσικά κάποιοι τα πίστεψαν όλα και περίμεναν με ανυπομονησία να τα ομολογήσω. Πεθαίνουν να με ακούσουν να λέω ότι "όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια" και ότι έπαθα ό,τι μου άξιζε. Δεν θα 'ταν πολύ εύκολο να ήταν όλα τόσο απλά; Και εσείς και εγώ ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλά, ούτε στην πολιτική ούτε στη ζωή. Όμως δεν θα πιστεύατε τα χειρότερα χωρίς αποδείξεις, σωστά; Δεν θα σπεύδατε να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Θα το κάνατε; Το κάνατε; Αποκλείεται, είστε πιο έξυπνοι από αυτό. Σε κάθε περίπτωση όλες αυτές οι υποθέσεις οδήγησαν σε ένα μη ικανοποιητικό τέλος. Σκεφτείτε πόσο πιο αξιομνημόνευτος θα μπορούσε να είναι ο αποχωρισμός μας...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.