Ο γέγονε γέγονε… τώρα Παναιγιάλειος

21:40 | 22/04/2018

«Συνεχίζουμε, για το στόχο μας. Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο». Με τα λόγια αυτά όλοι στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους τον αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και στρέφονται σε αυτόν που ακολουθεί την Πέμπτη (26/4) στις 5:00 στο «Γεντί Κουλέ» με τον Παναιγιάλειο.

Η δεύτερη στη σειρά ισοπαλία, δεν βγάζει σε καμία περίπτωση εκτός στόχου τον ΟΦΗ, καθώς μετά την απώλεια του Άρη, ήταν και ανώδυνη, μιας και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εκεί θέλει να παραμείνει και για το λόγο αυτό έχει στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στο ματς της Πέμπτης, αφήνοντας πίσω του αυτόν του Σαββάτου και τα… απόνερά του.

Από την Κυριακή (22/4) οι παίκτες του Ομίλου έχουν μπει στους ρυθμούς του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, με τον Παπαδόπουλο να περιμένει τι θα γίνει με τους ουκ ολίγους τραυματίες παίκτες που έχει, αλλά και τις απουσίες συνολικά… Αρχικά δεδομένη είναι αυτή του Κουτσιανικούλη, ο οποίος αποβλήθηκε στα Περιβόλια, αλλά και των Νάστου και Ποτουρίδη που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν απέναντι στην ομάδα του Αιγίου τις δικές τους ποινές. 

Πάμε τώρα στους τραυματίες… Ο Κοιλιάρας μετά την αναμέτρηση των Χανίων και κατά την επιστροφή του στο Ηράκλειο, διανυκτέρευσε για προληπτικούς λόγους σε κλινική, καθώς είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και το στήθος από πέσιμο που είχε στον αγώνα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό και πήρε εξιτήριο την Κυριακή (22/4) το πρωί, όμως το απόγευμα στην προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Το ίδιο και οι Βουό και Λεάλ, οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και αυχένα αντίστοιχα, όπως και ο Παπαστεριανός ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του από τη θλάση που είχε υποστεί. Ο Μαχαίρας ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έχοντας εκτίσει την ποινή του, αν καταφέρει από τη Δευτέρα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει το κτύπημα που έχει στο πόδι, θα μπορεί να υπολογίζεται. 

Στους δεδομένους απόντες λογίζονται και οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκης και Οικονόμου. Πιο ξεκάθαρη εικόνα ο προπονητής του ΟΦΗ περιμένει να έχει στην προπόνηση της Δευτέρας η οποία θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.