Ο γεμάτος Σεπτέμβριος της ευκαιρίας κι ο «καυτός» Οκτώβριος

08:30 | 18/09/2024

Δύο σημαντικά γκρουπ αγώνων για το βαθμολογικό και ψυχολογικό μπουστάρισμα του ΟΦΗ.

Μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης για την 4η φάση του κυπέλλου ο ΟΦΗ έμαθε αντίπαλο και κλίκαρε την ατζέντα του Σεπτεμβρίου όσον αφορά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, ο ΟΦΗ έχει -θεωρητικά πάντα- ένα πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα είναι και γεμάτο, αφού την άλλη εβδομάδα υπάρχει το νοκ άουτ ματς του κυπέλλου.

Την προσεχή Κυριακή η ομάδα του Δέλλα παίζει εκτός με τον Λεβαδειακό, ακολουθεί στις 25 ή 26 του μήνα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο κι έπειτα, λίγες μέρες μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου πάλι ο ίδιος αντίπαλος, πάλι στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Συνοπτικά:

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου: Λεβαδειακός-ΟΦΗ - 16:30

25 ή 25 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-Παναιτωλικός - Κύπελλο

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-Παναιτωλικός - 17:00

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ παίζει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό κι έπειτα ακολουθεί η δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Στην επιστροφή, όμως, περιμένουν τον Ομιλο δύο σπουδαία παιχνίδια, back to back. Πρώτα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά πάει στην Τούμπα να παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Συνοπτικά:

Κυριακή 6 Οκτωβρίου: Πανσερραϊκός-ΟΦΗ - 16:00

Κυριακή 20 Οκτωβρίου: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός - 18:00

Κυριακή 27 Οκτωβρίου: ΠΑΟΚ-OΦΗ - 21:00

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΟΦΗ έχει ένα πρόγραμμα με δύο γκρουπ αγώνων. Τα βατά ματς κι έπειτα τα ντέρμπι. Για το τι μπορεί να καταφέρει πολλά μπορούμε να πούμε και να εικάσουμε, σημασία έχει ότι ο ΟΦΗ έχει στους προσεχείς τρεις αγώνες, μαζί με αυτό του κυπέλλου, την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να εκτοξεύσει τη ψυχολογία του.

Μπροστά του παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί και να πάρει το απαιτούμενο μπουστάρισμα για τη συνέχεια. Ειδικά για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι που θα μετρήσει εκ νέου δυνάμεις και αντοχές. Αργούν αυτά, προέχει ο Λεβαδειακός κι έπειτα οι δύο αγώνες με τον Παναιτωλικό. Πάνω απ' όλα όμως προέχει ο ΟΦΗ να εκμεταλλευτεί το προσεχές πρόγραμμα και να χτίσει πάνω σε αυτό, δίνοντας συνέχεια στη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.