O Γιακουμάκης, η Βέρντερ και τα εγκώμια λόγω... Polo!

SMS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Βέρντερ Βρέμης και ξεναγήθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας - ''παραμονεύει'' η Σέλτικ

Όπως όλα δείχνουν, στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στην Βέρντερ Βρέμης. Ο 26χρονος επιθετικός τόνισε πριν λίγες ημέρες στο επίσημο σαιτ της Φένλο ότι θέλει να τελειώνει η υπόθεση της πώλησης του και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανική εφημερίδα ''Bild'', το οποίο συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφίας, ο Γιακουμάκης βρέθηκε χθες στις στις εγκαταστάσεις της Βέρντερ.

Εκεί είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Μπάουμαν και με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Κλέμενς Φριτς.

Mάλιστα, στους Γερμανούς δημοσιογράφους αλλά και παράγοντες της Bέρντερ έκανε εντύπωση η... απλότητα του Γιακουμάκη. Χαρακτηριστικό όπως αναφέρουν, είναι το γεγονός ότι ο κρητικός επιθετικός ο πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με ένα... VW Polo (φωτογραφία bild) και όχι με κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο γεγονός το σχολιάζουν ως δείγμα της ταπεινότητας του ίδιου, όπως αναφέρουν.


26899861-wechselt-georgios-giakoumakis-von-vvv-venlo-zu-werder-bremen-der-stuermer-war-am-mittwoch-zu-gespraechen-im-weserstadion-2riZrXJqkna7.jpg#asset:331085


Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ούτε με τον παίκτη, ούτε με την ομάδα, όπως αναφέρει το www.deichstube.de, πάντως το γεγονός ότι ο κρητικός φορ βρίσκεται στην Γερμανία, είναι μια πρώτη ''νίκη'' της Βέρντερ επί της Σέλτικ! Θυμίζουμε ότι και η Σκωτσέζικη ομάδα τον θέλει πολύ, όμως η πρόταση των 2 εκ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από την Φένλο.

O εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Εμμανουηλίδης έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ ενώ τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διαφορά στο οικονομικό μεταξύ της γερμανικής ομάδας και του Γιακουμάκη, η οποία όμως είναι πιθανό να ''γεφυρωθεί''. Η Γερμανική ομάδα αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, επιθυμεί άμεσα την επάνοδό της στην Bundesliga, δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και ψάχνει έναν σκόρερ που θα της λύσει το πρόβλημα.

Πληροφορίες: bild,deichstube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιακουμάκης: «Για το καλό μου και της ομάδας ελπίζω να φύγω σύντομα»

Η Σέλτικ μπαίνει δυνατά για Γιακουμάκη

Βέρντερ Βρέμης καλεί Γιακουμάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.