Ο Γιάννης Δανδάλης παρέδωσε τα χρήματα για τους μαθητές του Θραψανού

19:43 | 21/10/2021

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης, μετέβη στο Θραψανό και παρέδωσε προσωπικά, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν απο το Μεγάλο Φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με την συμμετοχή του Παναθηναικού, του Φοίνικα Σύρου και του Μίλωνα.

Ολα τα έσοδα, απο το τουρνουά, θα διατεθούν στις ανάγκες μετεγκατάστασης των μικρών μαθητών στο σεισμόπληκτο σχολείο του Θραψανού.

Ο Γιάννης Δανδάλης, παρέδωσε τα χρήματα στην πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Βάνα Φραγκάκη.

Ενα αξιοπρεπές ποσό συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί για το σκοπό αυτό και όπως ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης "εύχομαι με τα χρήματα αυτά, να βοηθήσουμε και εμείς ώστε οι μικροί μαθητές, να μπορέσουν σιγά-σιγά να επιστρέψουν στην κανονικότητα, αν και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι τα χρήματα να διατεθούν άμεσα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν".

Εκ μέρους του σχολείου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Βάνα Φραγκάκη και ο διευθυντής δημοτικού σχολείου Θραψανού Γιώργος Καλογεράκης, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον Γενικό Αρχηγό του ΤΑΑ ΟΦΗ και εκπαιδευτικό (γυμναστή) Δημήτρη Ζλατιλίδη, όλη την οικογένεια του ΟΦΗ και όσους βοήθησαν για αυτό το σκοπό, για την ανθρωπιά τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.