Ο Γιάννης Δανδάλης θα διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης Σωματείων βόλεϊ Κρήτης

09:55 | 19/07/2024

Ο Γιάννης Δανδάλης, θα διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), στις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 21/7, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, του Παγκρητίου σταδίου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ, ένας μεγάλος στυλοβάτης του αθλήματος στο νησί, αν και αρκετές φορές στο παρελθόν του είχε ζητηθεί απο τα σωματεία της Κρήτης, να βγεί μπροστά, εκείνος το απέφευγε.

Ασχολείται με το βόλεϊ απο το 2001, όταν ανέλαβε την ομάδα του ΟΦΗ, την οποία πήρε απο τις τοπικές κατηγορίες και την ανέβασε στην Volley League, ενώ συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης του βόλεϊ Κρήτης, απο το 2003!

Στην απερχόμενη διοίκηση Ανδρέα Γιαννόπουλου, είχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Για την απόφαση του, να θέσει υποψηφιότητα αυτή τη φορά για την προεδρία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) ο Γιάννης Δανδάλης τονίζει ότι "θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα, η Ενωση Κρήτης. Να κοιτάξουμε την ανάπτυξη, να φέρουμε παιδιά στο βόλεϊ και η Κρήτη να γίνει μια σπουδαία Ενωση, στην παραγωγή αθλητών. Να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στο νησί, όπως το Πανευρωπαϊκό κοριτσιών U18 που έγινε φέτος. Τέτοιες διοργανώσεις βοηθούν να έρθουν παιδιά, κοντά στο βόλεϊ. Τα σωματεία μου είχαν ζητήσει και στο παρελθόν, να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Αποφάσισα αυτή τη φορά, να πω το ναί και να ζητήσω την ψήφο των σωματείων της Κρήτης. Εκείνο που δεσμεύομαι είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να αναπτυχθεί το βόλεϊ σε όλη την Κρήτη. Επίσης, είναι ξεκάθαρο, ότι αν εκλεγώ, δεν θα είμαι μόνο πρόεδρος του ΟΦΗ, αλλά όλων των σωματείων του νησιού και αυτή είναι μια δέσμευση μου, προς τα σωματεία".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.