Ο Γιάννης Δανδάλης τιμήθηκε από τη Θύρα 4 και τον σύνδεσμο Αρχανών

19:07 | 07/07/2024

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, τιμήθηκε απο την θύρα 4 και τον σύνδεσμο Αρχανών, για την προσφορά του στο σύλλογο, στην ετήσια γιορτή (κρητικό γλέντι), που διοργάνωσαν και φέτος με επιτυχία, οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ.

"Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ παράγουν πολιτισμό και δίνουν το παράδειγμα, σε όλο το οπαδικό κίνημα, στην Ελλάδα" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος ήταν συγκινημένος, απο την τιμή που του έκαναν οι σύνδεσμοι και τους ευχαρίστησε.

"Ελπίζω να έχω τη δύναμη, όσο μπορώ, να συνεχίσω να προσφέρω τον ΟΦΗ μας" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, την ώρα που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.

Οπως είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ "οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, εκτός απο οπαδικοί, παράγουν και πολιτισμο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί δίνουν το παράδειγμα, σε όλο το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα. Για αυτό θέλω να τους συγχαρώ. Τόσο τη θύρα 4, όσο το σύνδεσμο Αρχανών, αλλά και τους υπόλοιπους συνδέσμους του ΟΦΗ.

Το τελευταίο διάστημα με τιμούν συχνά και αρχίζω να ανησυχώ.

Μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω.

Ελπίζω να έχω τη δύναμη, όσο μπορώ, να συνεχίσω προσφέρω τον ΟΦΗ μας.

Σας ευχαριστώ".

Στην κρητική βραδιά, των συνδέσμων του ΟΦΗ, το "παρών" έδωσε ισχυρή αντιπροσωπεία απο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και αθλητές απο τα τμήματα βόλεϊ, γυναικείο ποδόσφαιρο, πόλο και μπάσκετ.

Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, τίμησαν για την προσφορά τους, τους δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Κώστα Χανιωτάκη και Μανώλη Δερμιτζάκη.

Ενώ, ο λυραρης, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, γνωστός για τα ομιλίτικα αισθήματα του, τραγούδησε το επετειακό τραγούδι που έγραψε για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ με τίτλο "ο ΟΦΗ του αιώνα", μέσα σε αποθέωση!

Με τραγούδι, χορό, συνθήματα για τον ΟΦΗ και πολλά βεγγαλικά, η βραδιά κύλησε όμορφα και το κέντρο "Αμπελος" θύμισε κάποιες στιγμές τη...θύρα 4, του Γεντί Κουλέ.

Με ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει την θύρα 4, τον σύνδεσμο Αρχανών, αλλά και τους υπόλοιπους συνδέσμους, για την όμορφη εκδήλωση, και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους στα γήπεδα, όπου ο οργανισμός του ΟΦΗ σε όλα τα αθλήματα, θα επιχειρήσει και φέτος, να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

dandalisxorosthira43.jpg#asset:496551


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.